Virtuelna Kancelarija

TOTAL BUSINESS SOLUTION

Zašto je usluga virtuelne kancelarije najefikasnije rešenje za klijente koji pokreću biznis, razvijaju investiciju, osnivaju startap?

 

Današnje poslovanje nameće upotrebu modernih rešenja koja će biti funkcionalna i pre svega sveobuhvatna za vaše klijente. Standardna praksa je da poslovanje bude dislocirano na više mesta: pravna služba na jednoj, finansijska služba na drugoj, a logistika na trećoj lokaciji. Konsultantima, pravnicima i agencijama koje rade sa klijentima koji pokreću biznis veoma često je potrebno jedinstveno rešenje – jedna lokacija i jedna firma gde mogu završiti sve.

Zato je Virtuelna kancelarija rešenje koje omogućava iznajmljivanje prestižne adrese, efikasnu finansijsku službu, konsultacije, kao i virtuelnu asistenciju –  sve na jednom mestu i prostoru koji je potpuno funkcionalan i spreman za sve vrste poslovnih operacija. Prezentacija usluge i detalji svih njenih elemenata namenjeni su pravnicima, advokatskim kancelarijama, agencijama za posredovanje, konsultantima za razvoj poslovanja.

Prezentacija Virtuelne kancelarija održaće se u prostorijama coworking hub-a In Centar8. februara sa početkom u 17 časova. Prezentaciju će održati Željko Ilić, poslovni konsultant i suosnivač In Centra.

Učesnicima će biti omogućeno vreme namenjeno za pitanja i odgovore, kao i koktel nakon prezentacije.

button_prijavite-se-za-prezentacijubutton_pogledajte-ponudu-paketa-usluge-virtualne-kancelarije