Pozivamo vas na otvorenu prezentaciju Vladimira Nikolića, osnivača LimundoGrada (koji sadrži Limundo, Kupindo, Limundo Cash, Kupindo API i blog) koja će se održati 25. juna u 18h u In Centru.

Vladimir Nikolić je rođen 1981. i proveo je 20 godina u Berlinu gde je pohađao osnovnu i srednju školu. 2005. godine se vratio sa porodicom u Beograd, gde je završio fakultet i sa bratom pokrenuo Limundo.com koji je prerastao u www.LimundoGrad.com i važi za lidera u domaćoj online kupoprodaji.

Vladimir će na prezentaciji govoriti o svojim preduzetničkim iskustvima i putu ka uspehu – o dilemama, preprekama na koje je nailazio, ali i o poukama koje je iz njih izvukao i koje želi da podeli sa svima koje interesuje preduzetništvo.

Prijavite se za prezentaciju na office@incentar.org.


Predavanje organizujemo u sklopu serije predavanja Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike, kojom želimo da okupimo mlade ljude, ljude koji započinju sopstveni biznis i sve ostale zainteresovane za preduzetništvo. Na jednom mestu će imati prilike da čuju lične priče iskusnih kolega o njihovim uspešnim poduhvatima i poslovanjima.