Naš Tim:

zeljko-slika

Željko Ilić - Suosnivač i General Manager

Master poslovne administracije MBA, magistrirao na poslovnoj školi Cotrugli business school.
Uspešno završeni brojni sertifikovani trening programi i kursevi iz raznih oblasti: Komunikacija, e-marketing, lobiranje i fandrejzing, razvoj i upravljanje projektima, inovacije. Od 2008. godine radi kao samostalni konsultant za razvoj projekata i poslovanja, sa iskustvom od najnižeg do institucionalnog i korporativnog nivoa. Tokom poslednjih 7 godina radi na razvoju preduzetničkih firmi i startap biznisa.

Masa Lujic

Maša Lujić - Sales & Marketing Manager

Maša Lujić je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na smeru novinarstvo i komunikologija. Godinu i po dana radila je za Transparentnost Srbija kao novinar i asistent na projektima. Volela bi da se dalje usavršava u oblasti odnosa sa javnošću, marketinga ili grafičkog dizajna. Njene najjače strane su kreativnost i istrajnost.

Kod In Centra je najviše inspiriše mešavina modernog i retro enterijera i skup entuzijastičnih ljudi.

Ilija Jakšić

Ilija Jakšić - Community Manager

 

Ilija Jakšić studira novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka. Aktivan je član PR tima FPN-a od 2014. godine i piše o novim tehnologijama za sajt NovaEnergija.net
Kao veliki obožavalac sporta voleo bi da jednog dana radi PR i marketing za neki sportski kolektiv.

Voli da misli da je kreativan i duhovit.

Marijana Cvetuljski

Marijana Cvetuljski - Praktikant

 

Marijana je završila master akademske studije na Fakultetu političkih nauka, smer komunikologija. Želela bi da se dalje usavršava u oblasti odnosa sa javnošću i marketinga i In Centar vidi kao odličnu priliku da kroz profesionalno okruženje stekne željeno iskustvo.

Veliki je ljubitelj knjiga i Skandinavije, a najviše voli da razgovara sa ljudima.

Maja Ivanović

Maja Ivanović - Praktikant

 

Maja je apsolvent Ekonomskog fakulteta u Beogradu, smer međunarodne finansije. Naš hub vidi kao pravo mesto za napredak, stručno usavršavanje i razvijanje veština, u radnom okruženju koje inspiriše i motiviše.

Slobodno vreme voli da upotpuni plesanjem kubanske salse i aktivnostima koje generišu pozitivnu energiju i progres.