Tim In Centra

Naš Tim:

zeljko-slika

Željko Ilić - Suosnivač i General Manager

Master poslovne administracije MBA, magistrirao na poslovnoj školi Cotrugli business school.
Uspešno završeni brojni sertifikovani trening programi i kursevi iz raznih oblasti: Komunikacija, e-marketing, lobiranje i fandrejzing, razvoj i upravljanje projektima, inovacije. Od 2008. godine radi kao samostalni konsultant za razvoj projekata i poslovanja, sa iskustvom od najnižeg do institucionalnog i korporativnog nivoa. Tokom poslednjih 7 godina radi na razvoju preduzetničkih firmi i startap biznisa.

Masa Lujic

Maša Lujić - Sales & Marketing Manager

Maša Lujić je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na smeru novinarstvo i komunikologija. Godinu i po dana radila je za Transparentnost Srbija kao novinar i asistent na projektima. Volela bi da se dalje usavršava u oblasti odnosa sa javnošću, marketinga ili grafičkog dizajna. Njene najjače strane su kreativnost i istrajnost.

Kod In Centra je najviše inspiriše mešavina modernog i retro enterijera i skup entuzijastičnih ljudi.

Ilija Jakšić

Ilija Jakšić - Community Manager

 

Ilija Jakšić studira novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka. Aktivan je član PR tima FPN-a od 2014. godine i piše o novim tehnologijama za sajt NovaEnergija.net
Kao veliki obožavalac sporta voleo bi da jednog dana radi PR i marketing za neki sportski kolektiv.

Voli da misli da je kreativan i duhovit.

Nevena Danilović

Nevena Danilović - Praktikant

 

Nevena Danilović je apsolvent na Fakultetu organizacionih nauka, smer menadžment. Radila je na organizaciji specijalnih događaja u modnoj agenciji "Click" i u agenciji za TV produkciju i marketing.

Za sebe misli da je istrajna i uporna u svemu što radi.
Njene oblasti interesovanja su marketing i preduzetništvo, pa smatra da je InCentar idealno mesto za usavršavanje u ovoj sferi.