TEDx konferencija u Zemunu 

Već treću godinu za redom, TEDx u Zemunu okuplja sjajne motivacione predavače, one ljude koji su u Srbiji nešto promenili na bolje.

TEDx je zakazan za nedelju 11. oktobar, u Madlenianumu u Zemunu.

Milivoje Čalić, biće jedan od ovogodišnjih TEDx govornika.  Ispričaće nam kako je sa svojom ženom uspeo da ostvari san mnogih od nas, da napusti korporativni svet, dobar posao i platu koju je imao, i sa kapitalom od 300eur stvori sopstveni biznis.

Da i u Srbiji može da se zarađuje od pravljenja video igrica, pokazaće Uroš Banješević, jedan od osnivača Mad Head Games, kompanije koje je napravila pravi mali bum na svetskim listama video igara.

Ovo su samo neki od zanimljivih govora koje će posetioci TEDx-a imati prilike da čuju. Među govornicima će se naći i drugi zanimljivi predavači, a više o govornicima pogledajte ovde.

Cilj TEDxZemunED konferencije je da se mladi podstaknu na razmišljanje o obrazovanju i promene nešto u  društvu u kojem žive. Konferenciju su podržali Američka ambasada, Microsoft, Endava, Comtrade, IDEA, a prijatelji projekta su Zlatiborac, Nestle, SWA tim, CarGO, Standup.rs i drugi.

Svi zainteresovani za besplatno učešće na ovogodišnjem TEDxZemunED mogu se prijaviti na sledećem linku. Rok za prijavu je sreda, 7. oktobar, a broj mesta je ograničen.