SNAGA U VAMA

SNAGA U VAMA – grupni Health Coaching program predstavlja obuku promene načina ishrane i životnog stila, koji će se održavati u Beogradu u In centru.

Datumi održavanja programa su četiri subote narednog meseca: 8, 15 , 22, i 29. oktobra 2016. godine.

Predavač, Tatjana Popović, je prvi sertifikovani Health Coach u Srbiji, autor ,,5 Dana detoks programa”, i makrobiotički edukator. Studije Health Coaching-a je završila na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku, gde je obučena sa 100 različitih dijetetskih teorija i lifestyle metoda.

Polaznici ovog jedinstvenog Health Coaching programa biće u prilici da tokom jednomesečne obuke usvoje i primene krucijalne principe za očuvanje dobrog zdravlja i unapređenja stila života, da uvedu promene u ishrani koje odgovaraju njihovim godinama, fizičkoj aktivnosti i zdravstvenom stanju, povećaju nivo energije i koriguju telesnu težinu. Program se ne zasniva na brojanju kalorija, merenju količine namirnica uz tačno definisane gramaže unosa ugljenih hidrata, masti i proteina. Fokus je usmeren na pravilnu kombinaciju namirnica, prepoznavanju i unosu superhrane, pune fitonutrijenata, antioksidanata, vitamina i minerala koji stvaraju izbalansirane, zdrave obroke.

Kroz program “SNAGA U VAMA” postižu se sjajni rezultati, naročito kod:

● Korigovanje telesne težine
● Ubrzavanja metabolizma
● Otklanjanja zdravstvenih problema
● Poboljšanog energetskog i radnog elana
● Unapređenja životnog stila

Za dalje informacije posetite stranicu www.totallywellness.rs/snagauvama.

Tatjanu možete lično kontaktirati putem telefona +381 63 8920 894 ili putem email adrese tatjana@totallywellness.com.

#TOTALLYWELLNESS

www.facebook.com/tatjanahealthcoach

www.instagram.com/totallywellness