IN CENTAR ŠKOLA STRANIH JEZIKA

“Because without our language, we have lost ourselves. Who are we without our words?”
Melina Marchetta

 

In Centar Master translation pokreću školu stranih jezika namenjenu svima koji žele da usavrše svoju komunikaciju na jezicima koji su trenutno najpotrebniji za razvoj karijere i posla. Kursevi koji se realizuju u In Centar školi stranih jezika posebno su namenjeni potrebama preduzetnika, konsultanata i osoba koje se kreću u poslovnom okruženju. In Centar kao platforma koja podržava razvoj preduzetničkih inicijativa u svom delovanju želi da omogući svim preduzetnicima kao i drugim relevantim akterima, usavršavanje i profesionalni razvoj. U tom cilju partnerstvo sa renomiranom agencijom Master translation omogućiće realizaciju škole stranih jezika.

 

Zašto In Centra škola stranih jezika i benefiti za korisnike?

Često podrazumevamo da vladamo potrebnom terminologijom i svim stručnim izrazima ali dešava nam se da u toku posla, pregovaranja ili pisanja nekog stručnog dokumenta imamo situaciju da blokiramo i ne možemo pronaći adekvatan izraz. In Centar škola stranih jezika upravo želi da  kroz kvalitetan pristup i prilagođen metod unapredi Vaša znanja i veštine komunikacije kako ne bi dolazili u situacije koje su neprijatne za Vas.

Imajući u vidu potrebe ciljnih grupa prilagodili smo metodologiju kako bi se  omugućilo kvalitetnije učenje i veća posvećenost. U manjim grupama (od 4 do 8 polaznika) polaznici su u mogućnosti da u  prijatnoj atmosferi i okruženju steknu znanja i sposobnosti komunikacije za 4 strana jezika (engleski, norveški, arapski, ruski) i tako, posredno ili neposredno, ostvare sve svoje ciljeve.

Programi se baziraju na velikom broju praktičnih vežbi, a kurseve vode profesori, doktori nauka, magistri i izvorni govornici za date jezike.

 

Opšte informacije o kursevima

 

U ponudi In Centar škole stranih jezika su:

  1. Engleski jezik za preduzetnike
  2. Engleski jezik – stručno pisano prevođenje (osnovni nivo)
  3. Norveški jezik (početni nivo)
  4. Ruski jezik (početni nivo)
  5. Arapski jezik (početni nivo)

 

Upisni rok traje do 15. maja, dok je početak nastave predviđen za kraj maja 2015. godine.

 

Detalji ponude

Nastava se održava vikendom – subotom ili nedeljom, a tempo rada je jednom nedeljno po 150 minuta (2x75min).

Kursevi traju 2 ili 3 meseca, a termini nastave su popodnevni i dnevni.

 

Cena kurseva:

Kursevi u trajanju 2 meseca (16 dvočasa)- 380 eura

Kursevi u trajanju 3 meseca (24 dvočasa) – 560 eura

 

AKCIJA:

 Za najbrže zainteresovane omogućavamo popust od čak 40% na prijave do 1.maja! Požurite i prijavite se na office@incentar.org! 

 

** Uverenja i sertifikati koje izdaju domaće obrazovne institucije (registrovane za podučavanje iz domena stranih jezika) validne su na teritoriji Republike Srbije i mogu se iskoristiti kao dokaz o znanju stranog jezika.

U svakom trenutku možete nas kontaktirati putem email-a office@incentar.org ili telefonom +381 11 32 81 209

 

HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!


OnLine Prijava za školu stranih jezika

Ime i Prezime*

E-mail*

Izaberite jezik