seminar

Postani društveni preduzetnik

Imaš ideju kojom želiš da promeniš zajednicu? Razmišljaš o preduzetništvu? Ili te samo zanima šta je to društveno preduzetništvo? Jednodnevni seminar o društvenom preduzetništvu „Pokreni dobar biznis“ je prilika da svoje ideje pretvoriš u dobar biznis i naučiš kako da kreiraš dobru preduzetničku ideju.

Seminar ima za cilj da mladim ljudima (od 14 do 30 godina) pruži priliku da razviju ideje, dobiju znanja i savladaju alate za pokretanje sopstvenog društvenog preduzeća.

Kroz seriju radionica – od toga kako doći do ideje, do njenog razvoja i kreiranja biznis modela i biznis plana, do predstavljanja ideje pred investitorima – želimo da podstaknemo mlade da razvijaju svoje preduzetničke ideje koje utiču na društvene i ekološke probleme.

Seminar će se održati 23. aprila u prostorijama „Inkubator Gnezdo“ Kancelarije za mlade grada Beograda u periodu od 10:00 do 18:00 časova. Učešće na seminaru je potpuno besplatno!

Prijavi se ovde i saznaj kako se pokreće dobar biznis!

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade koji želi da razvije i implementira inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Njihova misija je da promovišu duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje mladih do 30 godina. Za više o Social Impact Award programu posetite njihov sajt ili facebook stranicu. Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa ERSTE Stiftung-om, Austrian Development Agency, Impact Hub Vienna, Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, Alma Quattro, Ekonomskim fakuletom Univerziteta u Beogradu, a uz podršku Smart Kolektiva i Fakulteta organizacionih nauka.