Danas, kada je vreme postalo jedna od najvećih dragocenosti kojima raspolažemo, moramo iskoristiti sve prednosti koje nam donose novi načini umrežavanja i komuniciranja.

Webinari su online seminari, tj. predavanja koja se obavljaju putem interneta. Za razliku od video klipova, webinari su predavanja uživo na kojima se govori o procesima, novi proizvodima, a mogu biti i prezentacije ili edukativna izlaganja.

Jedna od najvećih prednosti webinara za publiku jeste činjenica da se održava putem interneta. Gledaoci mogu postati učesnici webinara i uključiti se iz bilo kog mesta i bilo kog dela sveta, odnosno iz bilo kog okruženja ukoliko imaju pristup internetu. Za prezentera je prednost ista jer nema troškove putovanja, organizacije, prostora i ozvučenja, već lagodnost izbora lokacije sa koje emituje webinar bez obzira na to da li koristi kameru ili samo prezentaciju.

Tokom predavanja saznaćete mogućnosti poslovne primene webinara, kako Vam to može uštedeti novac, vreme, a istovremeno eksponencijalno povećati broj ljudi sa kojima komunicirate, a samim time i Vaš profit.

Ako želite da saznate nešto više o ovoj sve popularnijoj temi dođite 30. aprila 2015. u 18h u In Centar na prezentaciju Željka Crnjakovića, CEO & Founder of Webinarium.