Kako u današnjim uslovima razviti uspešnu preduzetničku inicijativu?
Na koje izazove nailaze preduzetnici u Srbiji?
Kako pronaći motivaciju za ostvarenje poslovnih ciljeva?

Pozivamo Vas na otvorenu prezentaciju Ljiljane Stanojević, ambasadorke ženskog preduzetništva i vlasnice preduzeća za metalopreradu “Stanojević” iz Valjeva. Kao iskusan preduzetnik, Ljiljana će 29. aprila u 18h u In Centru govoriti o svojim iskustvima i izazovima sa kojima se susrela.

Ljiljana Stanojević, dipl. inženjer, diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Vlasnik je i direktor preduzeća “Stanojević”, iz Valjeva. Ljiljana redovno učestvuje na stručnim sajmovima u zemlji i inostranstvu, što smatra bitnim za praćenje trendova u poslu kojim se bavi. Sarađuje sa fakultetima, višim i srednjim školama, kao i sa Nacionalnom službom za zapošljavanje. Potpredsednica je Saveta za žensko preduzetništvo “Eva” iz Valjeva. Od 2003. godine je predsednica planinarsko – ekološkog udruženja “Povlen” iz Valjeva. Dobitnica je nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja”, za društveno – odgovorno poslovanje u 2010. godini, na republičkom nivou. Takođe, Ljiljana je dobitnica nagrade za naj- ženu preduzetnicu u 2007. godini od strane Regionalne privredne komore Valjevo.

Preduzeće “Stanojević” je osnovano 1991. godine, a njegova delatnost je proizvodnja i pružanje usluga u oblasti metaloprerade i promet mašinskih elemenata. Od 2006. ovo preduzeće uvodi ISO 9001:2008 standard u cilju unapređenja poslovanja, a pre svega praćenja evropskih i svetskih standarda. Vizija preduzeća “Stanojević” je da postane lider među malim preduzećima u Srbiji, uvek prepoznatljivo po kvalitetu proizvoda i pružanju usluga.

Pored uspešne poslovne karijere, Ljiljana uvek pronalazi vremena i za društveni angažman, porodicu, prijatelje, ali i za sebe. Posebno zadovoljstvo joj predstavlja rad sa mladima i podrška ženama početnicama u privatnom preduzetništvu. Poslovni moto koji Ljiljanu vodi je doživotno učenje i usavršavanje i trudi se da konstantno poboljšava poslovne procese.

Serijom prezentacija Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike želimo da okupimo mlade ljude, ljude koji žele da započnu sopstveni biznis i sve ostale zainteresovane za preduzetništvo. Na jednom mestu će imati prilike da čuju lične priče iskusnih kolega o njihovim uspešnim poduhvatima i poslovanjima.

Učešće na prezentaciji je besplatno i održava se u našem prostoru, velikoj sali In Centra (na adresi Cara Lazara 5-7).

Sve zainteresovane pozivamo da se prijave na office@incentar.org ili putem Eventbrite- a