Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike

– HOMEPAGE –

 

U petak, 30. oktobra u In Centru u 18h, održaće se još jedno predavanje u okviru serije predavanja „Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike“. Ovoga puta, naši gosti će biti osnivači marketinške agencije Homepage.

Homepage je agencija za kreativnu primenu digitalnih tehnologija u marketingu koju su 2012. godine osnovali Nikola Sologub, Aleksandar Radukin, Miloje Sekulić i Bransilav Čerubdžić.

Brzi odgovori na izazove u dinamičnim okruženjima, atraktivna rešenja, kreativan i sistematičan pristup svim aspektima, timski duh i posvećenost, je ono što Homepage agenciju čini jedinstvenom.

U prethodne tri godine Homepage je realizovao preko 160 uspešnih projekata a neki od klijenata koje sa ponosom ističu su: Hemofarm, Vapiano, Bambi JOSH!, WellBE čokolade, Wellness biskvit, Hotel Galleria,  Jelen pivo, Staropramen, Grand Instant kafe, Victoria Group, Tonus, Banca Intesa, Sport Vision, Umbro i dr.

 

Nikola Sologub – Diplomirani ETF-ovac i Tech Geek, kao direktor agencije Homepage, prolazi kroz različite segmente poslovanja, obezbeđujući i klijentima i timu neophodnu podršku za uspeh. Od strateškog planiranja i inovacija, preko finansija, marketinga, prodaje, odnosa sa klijentima, kreative, produkcije i media planiranja, do biznis administracije i ljudskih resursa, Nikola svakodnevno usklađuje i promoviše koncept “Digital by DNA”.

Aleksandar Radukin – U dosadašnjem iskustvu vodio je kampanje za neke od najpoznatijih svetkih brendova. Radi na mestu Social Media Marketing menadžera. Pionir internet marketinga u Srbiji sa posebnom ekspertizom za Facebook. Među kolegama u agenicji poznat i kao kralj Facebook-a.

Miloje Sekulić – Diplomirani inženjer, novinar i PR. Internet i CMC sertifikovani poslovni konsultant. Član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije (UPKS), Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera (SAM). Vlasnik konsultantske Internet agencije.

Branislav Čerubdžić – Poslovnu karijeru započeo u velikim sistemima poput Nelt Co. Radeći na mnogobrojnim projektima, u agenciju je preneo svoje iskustvo iz BTL-а i accountinga velikih FMCG klijenata. U agenciji radi na poziciji Account & Sales direktora. Veruje u sinergiju tima, pokreću ga izazovi i takmičarski duh. U slobodno vreme voli da istražuje psihologiju i velika ljubav mu je šah.

 

Predavanje je otvorenog tipa, i svi su dobrodošli.

Prijavite se za dolazak na predavanje putem mejla – office@incentar.org i obezbedite svoje mesto.

Vidimo se!