Prijavite se za obaveštenja i događaje u InCentru!

Ukoliko želite da pratite naša mesečna dešavanja u In Centru kliknite ovde…

1

1-a 1-b 1-c
Čak i da nikada niste kupovali/prodavali na Limundu ili Kupindu, sigurno ste čuli za ove najposećenije portale za online kupovinu u Srbiji. Odabrali smo upravo Vladimira Nikolića, osnivača Limunda i jednog od naših najuspešnijih preduzetnika, da ovog meseca sa nama podeli svoja iskustva u sklopu serije predavanja Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike.
Pridružite nam se 25. juna u 18h. Prijave naoffice@incentar.org
Preokupirani ste obavezama, ne postižete sve i zbog toga osećate stres?
Dođite u In Centar 23. juna u 18h na otvoreni promo događaj naših partnera, kompanije Synergy Talents, gde ćemo kroz interaktivne aktivnosti učiti kako da reagujemo u stresnim situacijama i opustimo se.
Pored toga, u narednim mesecima očekuju nas njihovi treninzi i seminari. Prvi trening o upravljanju stresom održava se već u julu mesecu.
Pratite nas za više detalja!
U ponudi In Centra od nedavno u je i VIRTU BIZZ paket  virtuelne kancelarije koji uključuje knjigovodstvene i pravne usluge i tako znatno smanjuje operativne troškove i početna ulaganja preduzećima.
Pored toga, 7. jula u 18horganizujemo predavanje,,Prednosti virtuelnog poslovanja”, a predavač će biti predstavnik firme SRC, partnerske firme IBM-a.
Prijavite se na office@incentar.org

 

footer1

virtuelnakancelarijaprostorzaorganizacijucoworking

footer2

openday

ovoje nasput

drugirodjendan

7