Dizajniraj školske uniforme i osvoji vredne nagrade!

 

GreenDesign.rs je najveća regionalna dizajnerska zajednica. Mi smo porodica od preko 7.000 dizajnera i par stotina klijenata. Isplatili smo 2.500.000,00 dinara dizajnerima. Mnogi su dobili stalne ili honorarne poslove preko svog Portfolia. I ponosni smo našu veliku porodicu. Okupljamo sjajne ljude. Sjajne dizajnere. Kvalitetne frilensere. Pre 4 godine zacrtali smo put kojim idemo, a to je podizanje dizajn scene iz pepela. I verujemo da u tome uspevamo. Dizajneri su napokon plaćeni za svoj posao. Ne bivaju prevareni. Kod nas su sigurni. Zarađuju i žive od posla koji najviše vole, preko nas.

Ali, pored svega toga nastojimo da budemo društveno odgovorna kompanija. Jer bez svih vas ni mi ne bismo postojali. Nastojimo da edukujemo javnost, najviše klijente, o važnosti dizajna. O ulaganju u isti. Pokušavamo da podignemo cenu rada. Na taj način vraćamo društvu. Ali ne samo tako. I putem društveno odgovornih i humanitarnih konkursa. Do sada smo organizovali više njih poput onog za dizajn plakata tokom poplava. Sada, imamo novu akciju. Svi ste verovatno primetili da su đaci u osnovnoj školi “17. oktobar” dobili nove uniforme koje je diajnirala i napravila učiteljica likovnog.

 

 

 

 

konkurs2

Mi nećemo komentarisati kvalitet samog dizajna jer jako cenimo inicijativu, napor i trud svih u školi. Ali želimo da im pomognemo, naročito đacima, da nose svoje moderne uniforme sa ponosom. Želimo da im pomognemo da u najboljem svetlu predstavljaju svoju školu. Sa osmehom na licu. Želimo i da pokažemo javnosti kako se danas, u 21. veku, dobija dizajn. Danas je neko drugo, moderno, vreme a time i sam proces dobijanja dizajna dobija novu dimenziju. Živimo u eri interneta.

Zato pokrećemo veliku društveno odgovornu akciju: Dizajnirajte uniforme i osvojite vredne nagrade! A sve osnovne i srednje škole u regionu moći će besplatno da preuzmu pobedničke radove ili bilo koji drugi dizajn, i da ih koriste za svoje potrebe.

konkurs3

Ovoga puta smo odlučili da ne dodeljujemo novčane nagrade. Želimo da pobednici dobiju vredne nagrade koje će im koristiti u daljem frilensingu i dizajnu. Zato su i sjajne nagrade:

  1. Pobednik dobija kvalitetan i odličan tablet marke Acer (sa olovkom za crtanje)
  2. Drugoplasirani dobija vrhunsku i profesionalnu dizajnersku grafičku tablu marke Intuos (sa besplatnim programom Corel Paint)
  3. Trećeplasirani dobija mesec dana besplatnog korišćenja  InCentar coworking prostora u centru Beograda
  4. Svi dizajneri, učesnici na ovom konkursu, dobiće jednogodišnju besplatnu Premium članarinu na GreenDesign.rs

 

Ovim želimo pobednicima da pomognemo u daljem, kvalitetnijem i efikasnijem radu. Takođe, ukoliko pobednici (prva tri mesta) žele mogu zameniti nagrade između sebe ukoliko im tako više odgovara.

Konkurs traje do 14.12.2014. a svečana dodela nagrada biće u sjajnom InCentar coworking prostoru 20.12.2014. od 19h, a svi ste pozvani!

Zato, da ne dužimo, krenite sa dizajniranjem odmah na #DizajnirajUniforme konkursu i osvojite ove vredne nagrade!