IN CENTAR KLUB PRIJATELJA

 

 

In Centar klub prijatelja je centralno mesto zajedničkog delovanja i okupljanja poslovnog ali i drugih sektora, sa osnovnim ciljem izgradnje održive saradnje i unapređenja preduzetničkog eko-sistema u Republici Srbiji. Kompanije, investitori i drugi akteri koji žele da budu deo preduzetničke zajednice sada imaju mogućnost direktnog povezivanja i učešća na zajedničkim projektima u ovoj oblasti.

 

Članovi InCentar kluba prijatelja mogu biti privredna društva koja žele da doprinesu realizaciji navedenih ciljeva i tako iskažu svoju društvenu odgovornost, a sa druge strane članstvom mogu ostvariti benefite kroz usluge In Centra.

 

Sredstva od članarine usmeravaju se direktno u fond za razvoj preduzetničkih ideja u okviru StartINkubatora za društvene biznise kao i Startap Katalizatora - programa koji je namenjen za podršku drugim sektorima preduzetništva (IT, Agro, itd.).

 

Kompanije koje postanu članovi In Centar kluba prijatelja dobijaju pristup navedenim korisnicima kao i mogućnost razvoja zajedničkih projekata sa In Centrom u raznim oblastima. Takođe, logo Vaše kompanije biće istaknut na web portalu In Centra.

 

“Budite deo In Centar kluba prijatelja da zajedno gradimo novu generaciju preduzetnika!”