rsz_14715598_216256082126910_1108176510465344553_o

Kada radite ono što volite – privatni i poslovni život postaju jedno

Razgovarali smo sa preduzetnicom Ivanom Radojević, korisnicom Virtuelne kancelarije i bivšom coworkerkom, koja je postigla veliki uspeh sa svojom firmom Zvezdanik.

 

  1. Kao neko ko je 13 godina radio u velikoj kompaniji pre nego što ste započeli svoj biznis, možete li nam reći koliko je velika razlika: ukupno, organizaciono itd. Kako ste se tada osećali?

 

Najveća razlika je u brzini razvoja situacije i događaja, jer sve zavisi od vas, u odnosu na kompaniju gde je potrebno da se više direktora slože i odobre projekat. Odvija se toliko brzo koliko vi možete proaktivni i operativni da budete.  Ne slažem se sa većinom stereotipa koje sam pročitala o tim razlikama, a najmanje sa onom da u kompaniji radimo za druge, a u preduzetništvu za sebe. I u korporaciji radimo za sebe – radimo za platu, bonuse, zasluge, kao i u preduzetništvu, samo pod drugim okolnostima. Međutim, ono što se razlikuje je da u kompaniji svako radi svoj deo posla, pa i vi. Za vaš lični uspeh je zaslužno više saradnika iz različitih sektora, a u preduzetništvu ste apsolutno vi jedini zaslužni za sve postignute rezultate i uspehe. Preduzetnik je uglavnom posao pokrenuo iz ljubavi, a još kada dobijete prvi uzorak proizvoda, prvi otisak etikete, kada ugledate proizvod u izlogu radnje u Knez Mihailovoj ulici i, najvažnije od svega, radost kod dece i potvrde da je to što radite dobro, taj osećaj zaista nema cenu. A još kada radite ono što volite, privatni život i poslovni postaju jedno. Čak je i odnos sa spoljnim saradnicima bliskiji u preduzetništvu, te vam dobavljač svrati na sok i kolače, što je u kompaniji bilo nezamislivo.

ivana radojevic

  1. Zašto igračke? Zašto eko?

 

Majka sam deteta predškolskog uzrasta, bavila sam se kreativnim poslom i neko sam ko zna da ako nešto ne postoji može da se napravi. Upravo sam se sa svojim detetom najviše igrala praznim kutijama i od njih smo pravili razne stvari. Kroz te igre sam shvatila koliko deca vole da se igraju kutijama i da igračke kao što su Zvezdanik Kocke za maštanje ne postoje kod nas, što znači da ih treba napraviti/izmisliti. Na prethodnom poslu sam uvek u rukama imala rasklope kutija, ambalaže i slično, te su ove kocke samo spoj kako da privatno i posao bude ono što volim da radim. A kao majka i kao stanovnik ove planete Zemlje, pa još i plasiram igračku za decu, prvenstveno polazeći od sopstvenog deteta, imam dodatnu odgovornost da ta igračka bude bezbedna za decu, prijatelj društvenoj sredini radi budućih pokolenja i da dodatno širi ekološku svest.

  1. Krenuli ste i sa kreativno – edukativnim radionicama. Kakva su bila očekivanja i kakvi su rezultati? Da li možemo očekivati češće održavanje radionica?

 

I pre nego što se pojavio proizvod na tržištu uveliko sam radila radionice sa kockama. Baš to je i bio put koji sam odabrala – da se i u praksi, kroz rad sa decom, uverim da je to što radim dobro. Bila sam svesna potencijala koje ove kocke imaju, ali ne tolikog koliko se vremenom pokazalo. Zapravo, dobijala sam potvrde sa raznih strana da su kocke genijalne, ali mi je to bilo potrebno da čujem i vidim od onih kojima su i namenjene – od dece. Oduševljenje kod dece, njihovih roditelja i ostalih na tom putu, premašilo je sva moja očekivanja. I učešće na Festivalu nauke sam dogovorila dok sam samo imala uzorak kockica jer su isto tako prepoznali da Zvezdanik kocke nisu obična igračka. Sada ih koriste logopedski intituti, igraonice, vrtići, odrasli za kreativne aktivnosti i poslove, jedna naša velika kompanija u svom HR centru za edukaciju zaposlenih, prodaju se u knjižarama koje gaje prave vrednosti danas i bave se edukacijom, u njima se vrši rasad sadnica jer su biorazgradive, koriste ih deca sa posebnim potrebama…

Pomoću Zvezdanik kreativno – edukativnih eko kocki, kroz igru, deca razvijaju motoriku, maštu, inteligenciju, aktiviraju sposobnosti i veštine, one ih podstiču na divergentno razmišljanje, rad u grupi itd. Didaktičko su sredsto i igračka koja je sama po sebi dovoljna za igru a može i da se nadograđuje. Na njima može da se crta, piše, boji, lepi. Pokazalo se da deca jako lično dožive ove kocke jer prvo treba da ih sastave što predstavlja određeni proces, zatim kada ih oslikavaju i boje izražavaju svoju individualnost na drugačiji način jer je kocka 3D objekat, a ne ravan papir, te može da se oslika sa svih strana, čak i unutra, i tako pokazuju nešto što do tada nigde nisu.

Verujem da postoji još primena Zvezdanik kocki koje treba otkriti, te će radionice biti deo tog procesa.

  1. Gostovali ste na Pink televiziji, dali intervju za Cosmopolitan, Bazar i druge medije. Kako vam se dopada publicitet i koliko je doneo vašem biznisu?

 

Mediji su danas sastavni deo svakog biznisa, te ih posmatram kao priliku da na još jedan način predstavim ono što radim. Ranije me publicitet nije privlačio. Međutim sada kada predstavljam svoj proizvod, svoju firmu i na kraju sebe, a da pritom znam da je to što radim dobro i dobijam potvrde o tome sa raznih strana, kao i da čvrsto i sa ponosom stojim iza svojih reči što je najvažnije, publicitet mi se jako dopada. Divan je osećaj, naročito što sam na pomenute medije dospela jer su drugi prepoznali ono što radim, pa i In Centar, za emisiju Šira slika na N1 televiziji.

  1. Do skoro ste pored registrovane firme i bili coworker u našem prostoru. Zašto je dobro raditi u In Centru?

ivana radojevic

In Centar mi se dopao na prvi pogled. Dok su drugi centri svojom orijentisanošću na pretežno mlade ljude, freelancer-e, umetnike i kreativce delovali pomalo haotično, In Centar mi je delovao profesionalno i veoma prijatno za rad. Mirno, biznis okruženje; radni, prijemčivi, vedri i ljudi veoma dobri u svojim poslovima; zatim savetodavna pomoć od strane stručnih lica koja ga vode i spremnost da pruže i operativnu podršku, zaista izdvaja In centar od ostalih coworking prostora, kao i naravno povoljni paketi usluga.

  1. Kako je In Centar pomogao u razvoju vašeg biznisa?

 

In Centar je u najvećoj meri doprineo mojoj produktivnosti. Radno okruženje me je dodatno motivisalo i inspirisalo, dobra lokacija u blizini svih važnih institucija i potreba preduzetnika su omogućili brže obavljanje poslova. Iako sam jedini zaposleni u Zvezdaniku, zvučnost adrese, obavljanje sastanka sa saradnicima u salama za sastanke višeg standarda i biznis orijentisanom prostoru doprinelo je imidžu i ozbiljnosti i upotpunilo celokupnu sliku onoga što radim i kako želim da se predstavim.  

  1. Šta biste poručili ljudima koji žele da uđu u preduzetničke vode?

 

Nije dovoljno samo da imate ideju da radite ono što volite, već morate i da znate da radite to što želite i da budete dobri u tome što radite. Posvećenost poslu za koji se opredelite je jako važna, kao i proaktivnost u svakom momentu. Nije lako biti preduzetnik, jer posao koji nema radno vreme mnogo opterećuje privatni život. Ali zato, preduzetništvo je mnogo brži i produktivniji posao, te se brže dešavaju stvari jer zavise samo od vas, te za kratko vreme završite sve poslovne obaveze. Sve to daje rezultate. Ako ste dobri u poslu, to se oseti i vidi. I to ne može da se ne poštuje. A taj osećaj nema cenu. Zato, ‘Just do it’!

Oglas za posao - Community Manager

Da li kreativan/a? Da li komunikativan/a? Da li spreman/a za učenje i razvoj? Prijavi se na oglas za posao – Community Manager!

 

@InCentarhub otvara oglas za radno mesto i posao na poziciji community manager-a.

Rad u jednom [more]

Upoznajte Google eksperte u Beogradu - ITkonekt 2018

Upoznajte Google eksperte u Beogradu – ITkonekt 2018
ITkonekt 2018 po prvi put u Srbiju i Beograd dovodi kreatora CSS-a, zatim bivšeg direktora razvoja u PayPalu, talentovane Google experte, predstavnike iz Microsofta iz Amerike. Ekskluzivno [more]

Agile Serbia konferencija – mesto susreta agilnih lidera

Bliži se 3. Agile Serbia konferencija, događaj koji će se održati 27. aprila, u Beogradu (Madlenianum). Teme su agilnost, liderstvo i razvoj softvera. Pored tema interesantnih i aktuelnih u svetu razvoja softvera, konferencija je sjajna [more]

Job Interview Coaching

Job Interview Coaching
Zamislite da imate mogućnost da pred najiskusnijim regruterom u zemlji vežbate svoj nastup na nekom od budućih intervjua za posao. Program Job Interview Coaching upravo to nudi. Tokom dva trening dana sa dva kouča [more]

COMMUNITY MANAGEMENT RADNA PRAKSA

COMMUNITY MANAGEMENT RADNA PRAKSA
ZANIMA TE PREDUZETNIŠTVO I STARTUP SCENA
ŽELIŠ DA DOPRINESEŠ IZGRADNJI POSLOVNE ZAJEDNICE
 Pozivamo Vas da se prijavite za radnu praksu u In Centru za poziciju
Community manager [more]

April – mesec Agile edukacije i 3. Agile Serbia konferencije!

April – mesec Agile edukacije i 3. Agile Serbia konferencije!
Sve više kompanija, posebno u IT industriji, odlučuje se da svoje poslovanje zasniva na Agilnom pristupu. Kompanije koje koriste Agile iz dana u dan jačaju svoje performanse i [more]

Virtuelna Kancelarija - TOTAL BUSINESS SOLUTION

Virtuelna Kancelarija
TOTAL BUSINESS SOLUTION
Zašto je usluga virtuelne kancelarije najefikasnije rešenje za klijente koji pokreću biznis, razvijaju investiciju, osnivaju startap?
 
Današnje poslovanje nameće upotrebu modernih [more]

V Agile Month – Agilan razvoj softvera i agilno liderstvo

V Agile Month – Agilan razvoj softvera i agilno liderstvo
 
IT je najbrže rastuća industrija u svetu i kod nas. Napredak i promene su svakodnevni, a istom brzinom se pojavljuju i nova zanimanja i različite uloge koje pojedinac ima u IT [more]

Druga test konferencija u Beogradu

Druga test konferencija u Beogradu!

Oblast testiranja softvera je postala aktuelna i na našim prostorima. Beograd se prošle godine upisao na mapu događaja koji se bave ovom tematikom i ove godine će biti domaćin još jedne test [more]

IntegracIAA 2017: Nije o marketingu, jeste za marketare

IntegracIAA 2017:  NIJE O MARKETINGU, JESTE ZA MARKETARE
 

Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association Young Professionals – Serbian Chapter) šestu godinu po redu organizuje konferenciju pod nazivom [more]

Agile Serbia Konferencija – svetski Agile i IT eksperti 26.maja u Beogradu

Agile Serbia Konferencija – svetski Agile i IT eksperti 26.maja u Beogradu
 
Madlenianum (Beograd) će biti mesto susreta brojnih domaćih i stranih Agile i IT stručnjaka 26. maja. Po drugi put se održava Agile Serbia [more]

Prijavi se na seminar „Pokreni dobar biznis“

Postani društveni preduzetnik
Imaš ideju kojom želiš da promeniš zajednicu? Razmišljaš o preduzetništvu? Ili te samo zanima šta je to društveno preduzetništvo? Jednodnevni seminar o društvenom preduzetništvu „Pokreni [more]

PRIJAVI SE ZA JEDANAESTI OPEN IT – KONFERENCIJU KOJA TE PRAKTIČNO UČI

OPEN IT – KONFERENCIJA KOJA TE PRAKTIČNO UČI
Jedanaesti Open IT održaće se 12, 13, 14. i 15. maja u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka od strane najveće međunarodne studentske organizacije AIESEC. Konferencija ima za [more]

IT KONEKT - konferencija za iskusne programere

IT KONEKT – konferencija za iskusne programere
Svetski poznati IT predavači iz Amerike, Švajcarske, Libana, Bugarske, Rumunije, okupiće se  20. i 21. maja u Crowne Plaza hotelu u Beogradu, na konferenciji koja će se održati u okviru [more]

Kada radite ono što volite – privatni i poslovni život postaju jedno

Kada radite ono što volite – privatni i poslovni život postaju jedno
Razgovarali smo sa preduzetnicom Ivanom Radojević, korisnicom Virtuelne kancelarije i bivšom coworkerkom, koja je postigla veliki uspeh sa svojom firmom [more]

ITkonekt 2017 - IT kompanije i stručnjaci na jednom mestu

ITkonekt 2017 – IT kompanije i stručnjaci na jednom mestu

Preko 30 IT kompanija će se predstaviti i ponuditi poslove na ovogodišnjem ITkonektu, koji se treći put za redom održava 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza. Konferencija će [more]

AGILE pristup – jače performanse, zadovoljniji zaposleni

AGILE pristup – jače performanse, zadovoljniji zaposleni

Kako poboljšati organizacione performanse? Kako povećati zadovoljstvo zaposlenih? Ovo su najčešća pitanja u svakoj zdravoj kompaniji. U Srbiji, o ovim temama najčešće se [more]

10 saveta za agilniji razvoj softvera

//
10 saveta za agilniji razvoj softvera
 
IT industrija predstavlja najzdraviji segment privrede u Srbiji već nekoliko godina unazad. Sve je više IT kompanija, od kojih su neke ponikle iz domaćih startup projekata, neke kao [more]

SNAGA U VAMA

SNAGA U VAMA
SNAGA U VAMA – grupni Health Coaching program predstavlja obuku promene načina ishrane i životnog stila, koji će se održavati u Beogradu u In centru.
Datumi održavanja programa su četiri subote narednog meseca: 8, 15 , 22, [more]

Koliko ste zaista agilni?

Koliko ste zaista agilni?
U poslednje vreme se u Srbiji sve više govori o agilnosti u razvoju softvera, odnosno o primeni agilnih metodologija u razvojnom procesu i unapređenjima koje donose. Mnoge kompanije sebe nazivaju agilnim, ali koliko [more]

START KONFERENCIJA, GAMEDEV RADIONICE I HAKATON

START KONFERENCIJA, GAMEDEV RADIONICE I HAKATON
Ako želite da zakoračite u svet informacionih tehnologija, upoznate se sa najnovijim trendovima u ovoj industriji, steknete nova znanja ili proširite postojeća, Udruženje studenata [more]

Od mitskih bića do holograma - ITkonekt 2016

Najveći IT događaj u Srbiji
 
Vilenjaci i srednjovekovni vitezovi, junakinje iz video igrica, svima poznati Game of Thrones junaci, devojke hologrami, samo su neki od likova sa kojima će posetioci moći da prošetaju 20. i 21. maja u [more]

PRVA AGILE SERBIA KONFERENCIJA NADMAŠILA OČEKIVANJA

PRVA AGILE SERBIA KONFERENCIJA NADMAŠILA OČEKIVANJA
U Beogradu, 23. aprila održana je Prva Agile Serbia Konferencija, kao svojevrsna završnica još jednog uspešnog Agile Month-a u Srbiji, niza edukativnih događaja posvećenih agilnom [more]

Agile Serbia Konferencija – 5 razloga ZA, nijedan protiv

Agile Serbia Konferencija – 5 razloga ZA, nijedan protiv
 
Nužnost današnjice u informacionim tehnologijama, kao najbrže rastućoj industriji u svetu i kod nas, predstavljaju inovativnost i brz odgovor na promene, dok se kvalitet, [more]

Prva Agile Serbia Konferencija

Prva Agile Serbia Konferencija – agilnost kao preduslov za razvoj savremenih kompanija
Više od 300 predstavnika biznis i startup scene iz Srbije i regiona 23. aprila 2016. će se okupiti u Madlenianumu, na Prvoj Agile Serbia Konferenciji. [more]

ITkonekt - najveći online IT događaj u regionu

ITkonekt – najveći online IT događaj u regionu
Poslovi u IT-ju, IT konferencija, networking, zabava

Najbolje IT kompanije, organizacije, startupovi i gejming studiji iz regiona, okupiće se na online ITkonektu (online.it-konekt.com), koji [more]

Škola učenja i pamćenja - Hobotnica

Škola učenja i pamćenja – Hobotnica
Hobotnica je sistem učenja i pamćenja, koji je baziran na mnemoničkim tehnikama koje potiču iz stare Grčke, zapadne Evrope i Rusije. Obuka u školi Hobotnica sadrži pet nivoa. Metodologija rada je [more]

Naša coworkerka zna gde da idete na idealan porodični odmor

Naša coworkerka zna gde da idete na idealan porodični odmor
Razgovarali smo sa našom coworkerkom Sandrom Skendžić o njenom biznisu OdmorSaDecom.com – koja sa svojim timom teži da pomogne porodicama da poboljšaju kvalitet zajednički [more]

Newsletter special 2015

Newsletter special 2015

U junu 2015. održana je prezentacija prve generacije StartINkubatora za socijalne biznise In Centra, a nju čine Ženski centar Užice, Organizacija slepih „Severni Banat“, Kolektiv za razno i [more]

In Centar postao koorganizator Startup Europe Week-a u Beogradu

 
Sa zadovoljstvom i ponosom možemo da kažemo da je In Centar postao koorganizator Startup Europe Week-a u Beogradu.
Startup Europe Week je događaj koji je prvi put organizovan uz dozvolu Evropske komisije, i koji za cilj ima [more]

Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike - HOMEPAGE

Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike
– HOMEPAGE –
 

U petak, 30. oktobra u In Centru u 18h, održaće se još jedno predavanje u okviru serije predavanja „Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike“. Ovoga puta, naši gosti [more]

TEDx konferencija u Zemunu

TEDx konferencija u Zemunu 
Već treću godinu za redom, TEDx u Zemunu okuplja sjajne motivacione predavače, one ljude koji su u Srbiji nešto promenili na bolje.
TEDx je zakazan za nedelju 11. oktobar, u Madlenianumu u Zemunu.
Milivoje [more]

Upoznajte preduzetnike - Nađa Jokanović Wannabe Magazin

OVO JE NAŠ PUT – UPOZNAJTE PREDUZETNIKE
Nađa Jokanović
Naš gost u okviru serije predavanja „Ovo je naš put – upoznajte preduzetnike“ biće Nađa Jokanović. Predavanje će se održati 30. septembra u 18h u In Centru.

Nađa [more]

Internacionalni Coworking Dan

 
Devetog septembra obeležava se Internacionalni Coworking Dan.
Zbog toga smo odlučili da tog dana otvorimo vrata In Centra, i ponudimo besplatno korišćenje coworking usluge.
Svi koji su zainteresovani mogu doći 9. septembra, i [more]

Meet-up sa Tijanom Momirov, digitalnim nomadom.

Meet-up sa Tijanom Momirov
digitalnim nomadom iz Novog Sada

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na meet-up sa Tijanom Momirov koji će se održati 17. jula u 18h u prostorijama In Centra.
 
Tijana je do 2009. godine radila kao [more]

Potpisivanje ugovora i prezentacija prve generacije StartINkubatora In Centra.

U utorak 30.06.2015. godine, održana je prezentacija prve generacije StartINkubatora za socijalne biznise In Centra. Odlukom Komisije za izbor stanara StartINkubatora In Centra, prvu generaciju inkubatora za 2015. godinu čine sledeći [more]

Promotivni događaj Less stress, more success

Da li ste pod stresom? Danas se čini da je to retoričko pitanje kako nam život postaje sve užurbaniji! Svi su pod stresom, pogotovu ljudi koji su svakodnevno preokupirani radnim obavezama.

Ukoliko želite da razumete kako dolazi do [more]

Newsletter#3 - vesti iz In Centra

Ukoliko želite da pratite naša mesečna dešavanja u In Centru kliknite ovde…

Čak i da nikada niste kupovali/prodavali na Limundu ili Kupindu, sigurno ste čuli za ove najposećenije portale za online kupovinu u [more]

Upoznajte preduzetnike - Vladimir Nikolic CEO @ Limundo

Pozivamo vas na otvorenu prezentaciju Vladimira Nikolića, osnivača LimundoGrada (koji sadrži Limundo, Kupindo, Limundo Cash, Kupindo API i blog) koja će se održati 25. juna u 18h u In Centru.
Vladimir Nikolić je rođen 1981. i proveo je [more]

Intervju sa Lukom Piškoričem

Od kreativnih ideja do najvećeg coworking prostora u Sloveniji

Luka Piškorič
Poligon kreativni centar, Ljubljana

Reci nam nešto više o sebi: Ko je Luka?
Po obrazovanju sam ekonomista, a već 20 godina radim u različitim [more]

Open Days u In Centru, 3. i 4. juna

Pozivamo vas na Open Days koji će biti održani 3. i 4. juna u 18h u In Centru. Naš gost ovoga puta je Luka Piškorič, trener i moderator Poligon kreativnog centra iz Ljubljane. Luka je veoma aktivan u različitim sferama, između ostalog [more]

Newsletter#2 - vesti iz In Centra

Ukoliko želite da pratite naša mesečna dešavanja u In Centru kliknite ovde…

Da li često upadate u konflikte ili osećate stres?
Sigurno ne možete da utičete na sve, ali možete da naučite kako da reagujete u [more]

Preduzetnik- Dr Jasmina Knežević

U sredu 27. maja u 18h održaće se još jedna u nizu prezentacija uspešnih preduzetnika. Ovog meseca svoj rad, motivaciju i ključne odlike svakog preduzetnika podeliće sa nama dr Jasmina Knežević.

Dr Jasmina Knežević 1995. godine [more]

Radionica "Primena Zakona o sprečavanju zlostavljanja na radu"

U petak, 22. maja u In Centru održaće se radionica “Primena Zakona o sprečavanju zlostavljanja na radu”.

Predavač je Slađana Gligorić, diplomirani Master politsociolog, konsultant Laura konsalting doo, miritelj pred Agencijom za mirno [more]

"Manje stresa, više uspeha", promotivni događaj

U In Centru će 5. maja u 18h biti održan promotivni događaj “Less stress, more success”, koji In Centar sprovodi u saradnji sa Synergy Talents.

Da li ste često pod stresom? U današnje vreme čini se da je ovo retoričko pitanje pošto [more]

Poslovna primena webinara

Danas, kada je vreme postalo jedna od najvećih dragocenosti kojima raspolažemo, moramo iskoristiti sve prednosti koje nam donose novi načini umrežavanja i komuniciranja.

Webinari su online seminari, tj. predavanja koja se obavljaju putem [more]

Ovo je naš put - upoznajte preduzetnike

Kako u današnjim uslovima razviti uspešnu preduzetničku inicijativu?
Na koje izazove nailaze preduzetnici u Srbiji?
Kako pronaći motivaciju za ostvarenje poslovnih ciljeva?
Pozivamo Vas na otvorenu prezentaciju Ljiljane Stanojević, [more]

InCentar-Newsletter

Ukoliko želite da pratite naša mesečna dešavanja u In Centru kliknite ovde…

Cara Lazara 5-7
11000 Beograd
www.incentar.org
+38111 3281 209

[more]

Konačni rezultati konkursa StartINkubatora

Konačni rezultati konkursa StartINkubatora
 
Komisija za izbor stanara StartINKubatora za socijalne biznise In Centra, nakon obavljenih intervjua sa potencijalnim stanarima koji su ušli u najuži izbor, objavljuje konačnu listu [more]

Preliminarni rezultati konkursa StartInkubatora

Komisija za izbor stanara StartINKubatora za socijalne biznise In Centra je na sednici održanoj  4. marta 2015. godine utvrdila predlog liste podnosioca prijava za StarINkubator i tim povodom objavljuje preliminarnu listu  stanara koji su [more]

Konkurs za edukaciju socijalnih menadžera za uspostavljanje/razvoj socijalnih preduzeća

Forum mladih sa invaliditetom
POZIVA
sve zainteresovane pojedince, udruženja i socijalna preduzeća da se prijave na
KONKURS
za edukaciju socijalnih preduzetnika, osnivanje i rukovođenje socijalnim preduzećima u lokalnoj zajednici
O [more]

Balansiranje vremenom

BALANSIRANJE VREMENOM
-privatni i poslovni život-
In Centar u saradnji sa Agencijom za razvoj potencijala “One2grow” Vas poziva na obuku BALANSIRANJE VREMENOM- privatni i poslovni život.
Kome je namenjena ova obuka?
Obuka je namenjena [more]

Prezentacija socijalnog preduzeća kvART

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas pozovemo na prezentaciju socijalnog preduzeća KREATIVNI STUDIO kvART d.o.o Beograd, još jednog uspešnog primera koji dolazi kao odnos saradnje sa In Centrom. Prezentacija će se održati 24. [more]

Budi društveno odgovoran mentor

 
Želiš da budeš društveno odgovoran mentor?
InCentar
StarINkubator
 
Velika nam je čast da Vas pozovemo da budete deo „StartINkubator-a za socijalne biznise“ i kroz svoje mentorsko angažovanje demonstrirate svoju [more]

Produžen rok za StartINkubator

Rok za podnošenje prijava za StartINkubator za socijalne biznise In Centra je produžen do 26.02.2015!
 
Više informacija o konkursu možete naći na stranici Inkubator.  Za sve one koji nisu bili u prlici da prisustvuju prethodnoj, [more]

Coworking OPEN DAY 17.12. 2014

Coworking OPEN DAY-a održanog 17.12. 2014
 
Odličan dan za coworking, saradnju, razmišljanje, pokretanje na akciju i promene u u coworking zajednici.
Hvala divnim ljudima iz Coworking Croatia & Matija Raos, Tini Marković i [more]

Trening Javne nabavke

Već godinu dana je na snazi novi zakon o JAVNIM NABAVKAMA.

Ukoliko ste naručilac u obavezi ste da imate plan JAVNIH NABAVKI. Naučite da projektujete svoje JAVNE NABAVKE i pripremite kompletnu dokumentaciju. Ukoliko ste dobavljač [more]

Konkurs: Dizajniraj Uniforme

Dizajniraj školske uniforme i osvoji vredne nagrade!
 

GreenDesign.rs je najveća regionalna dizajnerska zajednica. Mi smo porodica od preko 7.000 dizajnera i par stotina klijenata. Isplatili smo 2.500.000,00 dinara dizajnerima. Mnogi [more]

In akcija za NVO

Organizujete godišnju skupštinu u In Centru!

IN AKCIJA do kraja decembra!

 
Spremili smo izuzetno zanimljivu ponuda za nevladine organizacije, fondacije, druga udruženja građana i sve ostale pravne subjekte kojima je potreban [more]

Vodič kroz Belgrade 2014

Vodič kroz Belgrade Venture Forum 2014
 
Belgrade Venture Forum, najveći inovacioni i investicioni forum u regionu, održaće se od 5. do 7. novembra treću godinu za redom u hotelu Metropol Palace, ovog puta pod sloganom Innovations [more]

Prvi In Centar CoWorking OPEN DAY

Prvi In Centar CoWorking OPEN DAY 17.10.2014!

Dođite i budite naš CoWorker !
Budite deo dobre energije i kreativnog okruženja!

Koncept coworking-a je za veoma kratko vreme dostigao veliku popularnost zahvaljujući svojoj [more]

"Organizujte seminar, prezentaciju

Trening „ Priprema EU projektima-Upravljanje projektnim ciklusom“
 
„Trodnevni trening koji je organizovao In Centar u saradnji sa Vladimirom Pandurovim,
9-11. oktobra 2014. godine.
Ovako je to izgledalo :
:

[more]

Organizujte seminar, prezentaciju

Ako želite da organizujete seminar, prezentaciju ili promociju – naše sale opremljene najsavremenijom tehnikom su idealno rešenje za vas. Zato rezervišite prostor sada, kako biste ostvarili popust od 30% za period od oktobra 2014.
Za više [more]

COWORKING

Konkurs za korišćenje coworking prostora u In Centru

20.07.2014.

Coworking prostor In Centra je namenjen start-upovima, freelancer-ima, preduzetnicima, predstavnicima organizacija civilnog društva, konsultantima, i drugim [more]

#InCentarUp

#InCentarUp
Prvi Coworkeri ušli u In Centar
Zakupom ovog prostora doprinosi se razvoju socijalnog preduzetništva u Srbiji. Prvi zakupci coworking prostora In Centra (http://incentar.org/) sinoć su ušli u svoj novi radni prostor. Tim [more]

Obuka od ideje do poslovne prilike

 (PONUDA DANA – OBUKA) 
Pozivamo sve one koji žele da započnu sopstveni biznis, razviju svoju ideju ili dođu do iste, kao i one koji započinju nešto sasvim novo u postojećem biznisu da prisustvuju našoj obuci “Od ideje do poslovne [more]

Najava treninga iz asertivnosti

Pozivamo vas da unapredite svoju veštinu komunakacije na treningu ,,Asertivnost ključna veština komunikacije savremenog doba” koji ćemo održati 19. i 20. marta u prostorijama našeg centra. Podignite nivo samopouzdanja, usavršite se iz [more]

In Centar je otvoren

In Centar je u sredu, 26. februara otvoren.
Tim In Centra se još jednom zahvaljuje svim partnerima, saradnicima i donatorima koji su svojim prisustvom uveličali otvaranje In Centra. 
Pozivamo kompanije, institucije, organizacije civilnog [more]

Socijalno preduzetništvo u Srbiji

U Srbiji postoji dobra osnova za razvoj socijalnog preduzetništva. Mogu se prepoznati brojni preduzimljivi pokušaji da se aktivno doprinese socijalnom uključivanju i održivom razvoju. Ovi pokušaji poprimaju različite pravne forme [more]

Svečano otvaranje In Centra

Svečanost koja će obeležiti početak rada In Centra održaće se u sredu, 26. februara, sa početkom u 13 časova u prostoru In Centra, u Ulici Cara Lazara 5-7 u Beogradu.
Prisutnima će se obratiti ambasador Kraljevine Norveške, [more]

Šta je coworking?

Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. [more]

Oglas za posao - Community Manager

Da li kreativan/a? Da li komunikativan/a? Da li spreman/a za učenje i razvoj? Prijavi se na oglas za posao – Community Manager!

 

@InCentarhub otvara oglas za radno mesto i posao na poziciji community manager-a.

Rad u jednom [more]