#InCentarUp

Prvi Coworkeri ušli u In Centar

Zakupom ovog prostora doprinosi se razvoju socijalnog preduzetništva u Srbiji. Prvi zakupci coworking prostora In Centra (http://incentar.org/) sinoć su ušli u svoj novi radni prostor. Tim povodom je održan tvit ap #InCentarUp koji je organizovala digitalna agencija Homepage kako bi ugostila prijatelje u svoje novo radno okruženje. Druženje u In Centru su upriličili mnogi poznati tviteraši među kojima su: Nenad Pavlović, Ivan Agbaba, Duško Vukajlović, Milica Marta Denić i mnogi drugi, koji su svoje utiske direktno prenosili na društvene mreže putem heštaga #InCentarUp.

In Centar pruža usluge coworkinga kao i virtuelne kancelarije, treninga i obuka, prostora za organizaciju događaja i inkubatora za socijalne biznise. Jedna od ideja vodilja In Centra jeste razvoj preduzetništva, kao i profesionalni razvoj i usavršavanje pojedinaca. Ono što izdvaja In Centar od drugih poslovnih prostora jeste činjenica da će se sav prihod od prodaje komercijalnih usluga investirati u razvoj socijalnog preduzetništva.

Homepage (http://homepage.rs/) je digitalna marketinška agencija, čija je misija da klijentima omogući da unaprede svoju komunikaciju kroz primenu internet i mobilnih tehnologija. Agencija je ujedno i prvi korisnik coworking usluge u In Centru. Pored predstavništva u Novom Sadu, tim sada može da se pohvali i novim prostorom u samom centru Beograda.

„Kao društveno odgovorna kompanija veoma se radujemo što će novac od zakupa koji dajemo za prostor i poslovne usluge In Centra ići za razvoj socijalnog preduzetništva”, izjavio je Miloje Sekulić, suvlasnik agencije Homepage, koja je prvi korisnik coworking usluge In Centra.

Slike možete pogledati ovde.