Organizujete godišnju skupštinu u In Centru!

IN AKCIJA do kraja decembra!

 

Spremili smo izuzetno zanimljivu ponuda za nevladine organizacije, fondacije, druga udruženja građana i sve ostale pravne subjekte kojima je potreban prostor za organizaciju godišnje skupštine do kraja decembra. Organizujte vašu skupštinu u našem prostoru i dobićete besplatnu izradu završnog računa za vašu organizaciju.

Razna udruženja se vrlo često suočavaju sa problemom pronalaska adekvatnog prostora za organizaciju svojih godišnjih skupština i sastanaka na kojima se sumiraju razultati rada.

In Centar ovom akcijom želi da omogući dvostruku pogodnost – prostor za organizaciju događaja, pod izuzetno povoljnim uslovima, i gratis izradu završnog računa za one organizacije koje zakupe naš prostor.

 

Za izradu završnog računa zadužena je  Exclusive Agencija za knjigovodstvo, marketing i konsultantske usluge,  specijalizovana za rad sa nevladinim organizacijama.

Sale In Centra mogu da prime od 6 do 25, specijalno i do 50 osoba.  Potpuno tehnički opremljene osiguravaju sve vaše potrebe.

In Centar u okviru svoje usluge nudi i obezbeđivanje posluženja, štampanje i pripremu materijala za radi, fotografisanje događaja.

 

Završimo uspešno radnu godinu zajedno!

In Centar