coaching

COACHING DAY je regionalni događaj u organizaciji HR WORLD i COACHING časopisa, prve publikacije namenjene razvoju koučing kulture Adria regije. Cilj događaja je najšira popularizacija koučinga, te će građani imati prilike da dobiju besplatne sesije koje će voditi profesionalni koučevi. Održava se 10. maja na više lokaciju u Beogradu, uključujući i naš coworking hub.

COACHING DAY počinje u vreme Međunarodne koučing nedelje koju organizuje ICF u većem broju zemalja. HR WORLD ima za cilj da koučing nedelju realizuje do kraja godine u celoj Adria regiji – 7 dana besplatnog koučinga i više stotina besplatnih sesija u kojima će građani moći da kreiraju iskustvo realne koučing sesije.

Prvi koučing dan kreće u Beogradu 10. maja. 10 profesionalnih koučeva će održati po 5 sesija građanima u partnerskim coworking prostorima.

Svi zainteresovani svoje besplatne coaching sesije mogu zakazati putem https://www.coachingday.online/. Ne propustite svoju priliku da učestvujete na ovom jedinstvenom događaju i da steknete neprocenjivo iskustvo u radu sa vrhunskim profesionalcima.

Sledeći COACHING DAY događaj biće organizovan u Skoplju tokom leta.