Želiš da budeš društveno odgovoran mentor?

InCentar

StarINkubator

 

Velika nam je čast da Vas pozovemo da budete deo „StartINkubator-a za socijalne biznise“ i kroz svoje mentorsko angažovanje demonstrirate svoju društvenu odgovornost.

Mentorski program otvoren je za sve zainteresovane profesionalno uspešne i ostvarene pojedince, menadžere, stručnjake i konsultante sa iskustvom u različitim oblastima poslovanja (marketing i prodaja, finansije, PR, upravljanje projektima, strateške komunikacije, liderstvo, preduzetništvo, CSR,  upravljanje ljudskim resursima itd.). Sigurni smo da možete da se prepoznate i na taj način se upišete kao prva generacija mentora StartINkubatora koji će svojom ekspertizom doprineti razvoju 5 socijalnih preduzeća, koja će ući u naš inkubator.

Budući mentori StartInkubatora treba da budu spremni da prenesu svoje znanje i iskustvo, imaju pozitivan stav i veruju u svoje ideje i na taj način doprinesu razvoju socijalnog preduzetništva u Srbiji. Kroz ovakav vid društveno odgovornog mentorstva sigurno ćete doprineti vašoj prepoznatljivosti i pozicioniranju kao društveno odgovornog aktera, a takođe i ostvariti mogućnost poslovne saradnje sa selektovanim preduzećima.

Nadamo se da će ovaj mentorski program probuditi kod Vas nešto dobro i da ćete biti deo ove priče. Željno Vas očekujemo, a detaljnije o StarINkubatoru možete pronaći na našoj web stranici.

Vašu prijavu možete dostaviti jednostavno putem email-a office@incentar.org, a rok je 07.03.2015.

Pridružite nam se u izgradnji boljeg društva!

 

We make a living by what we get, but we make a life by what we give-
  Mi zarađujemo za život od onoga što dobijemo, ali stvaramo život kroz ono što dajemo
W.Churchill