BALANSIRANJE VREMENOM
-privatni i poslovni život-

In Centar u saradnji sa Agencijom za razvoj potencijala “One2grow” Vas poziva na obuku BALANSIRANJE VREMENOM- privatni i poslovni život.

Kome je namenjena ova obuka?

Obuka je namenjena svima onima koji osećaju da je 24 sata u toku jednog dana prekratko za uklapanje svih poslovnih porodičnih i ličnih obaveza i očekivanja. Najbrojniji su predstavnici višeg i srednjeg menadžmenta kao i predstavnici prodaje, HR lideri i specijalisti, frilenseri, konsultanti.

Šta učesnici dobijaju ovom obukom?

Ovo je obuka koja će polaznicima omogućiti da sagledaju svoje vreme prioritete i životne vrednosti na objektivan način. U skladu sa tim moći će da organizuju poslovne i privatne obaveze tako da smanje stres i pritisak i obezbede da budu efikasniji u obavljanju svog posla. Na obuci su predstavljeni konkretni alati koje će učesnici moći da primene kasnije, u svojoj organizaciji kao i u svom životu.

Koje teme obraduje obuka?

Raspodela dana
Postavljanje sistema vrednosti
Prioriteti
Delegiranje
Kvalitetno definisanje ciljeva
Planiranje i upravljanje prekidima
-Uskladivanje okolnosti / okruženja licnih životnih vrednosti i ciljeva
Razvoj licnog akcionog plana

Obuka se realizuje u dva dana i bazirana je na personalizovanom pristupu svakom učesniku i ličnom angažmanu učesnika u radu na svom ličnom balansu. Predstavlja osnovni set alata baziranih na coachingu koje učesnici mogu primeniti u svojim kompanijama ali i u privatnom životu. 

Datum održavanja obuke:  18. i 19. mart 2015; rok za prijavu je do ponedeljka 16. marta 2015.
Vreme09-17 h
Lokacija: In Centar – ulica Cara Lazara 5-7, Stari grad, Beograd
Osoba za kontakt: Suzana Ivanovic
E-mail: office@incentar.org
Telefon011/3281-209
Cena po učesniku: 10.000 RSD

Brošura (možete preuzeti ovde)

Preuzmi prijavni formular (možete preuzeti ovde)

U cenu je uključen kompletan materijal i pribor za rad, tri pauze po danu, dve za kafu ili osveženje i jedna za lagani ručak

                                                                                                                                                             mirjana

 

TRENER 

Mirjana Gomilanović

  •  Sertifikovani biznis konsultant i coach po metodologiji Ericksonovog
       Instituta za coaching (Vankuver, Kanada),
  • Pridruženi Sertifikovani Coach ( CC ssociated Certified Coach) i član Medunarodne Federacije Coacheva (International Coach              Federaion ICF)
  •  Konsultant i trener jedne od vodećih svetskih konsultantskih kuća za razvoj ljudskog potencijala Persona Global, USA
  •  Konsultant i trener po metodologiji SDI – Personal strenghts, UK
  •  NLP Business Practitioner akreditovan od strane International Association od NLP Institutes -Germany
  •  Članica udruženja “Klub prvih žena” i “Udruženja poslovnih žena”
  •  Mentorka u programu „Podeli svoje znanje -postani mentorka”, koji organizuju Ambasada USA, ERSTE Banka, OEBS i Evropski pokret u Srbiji. 

Poslednjih godina vodi projekte edukacija i razvoja zaposlenih u velikim međunarodnim kompanijama.Više od deset godina provela na pozicijama menadžera prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama (IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom).

Pored komercijalnih, obavljala i funkciju trenera, mentora i coacha prodavaca u svojim matičnim kompanijama. Tokom rada bila mentor grupi  od 20 Key ccount Manadžera i bila zadužena kako za transfer prodajnih veština tako i za lični razvoj. Na poziciji Sales Force Development Partner radila u oblasti razvoja prodaje na razvoju sposobnosti prodavaca kroz modularnu edukaciju – počev od osnova prodaje preko komunikacije i pregovaranja do oblikovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategija prodaje.

Na otvorenim treninzima koje je realizovala iz oblasti komunikacije, prodaje i timske motivacije prisustvovali su zaposleni iz različitih  kompanija (Coca Cola Komercijalna banka Erste banka Comtrade Volksbank Sanofi – Avensis, ctavis Klinicki centar Srbije OEBS Hellenic Petroleum, VIP, Orion telekom).

Njena specijalnost je razvoj menadžmenta i timova, razvoj lidera i liderskih kompetencija, upravljanje promenama, definicija i življenje kompanijske misije vizije i vrednosti, kao i kreiranje korporativne kulture. Po formalnom obrazovanju je magistar elektrotehnike. Srećno udata i majka troje dece.